Alege Orasul
Alege Pizzeria
Menu
Comanda
Despre Noi
Ti-e foame ? Alege cea mai gustoasa optiune!
Platforma pizzalivrare.ro prezinta solutii de livrare rapide si de calitate, oferind clientilor sai posibilitatea vizualizarii in intregime a meniurilor si o efectuare rapida a comenzilor online. Pizzalivrare.ro este primul serviciu la nivel national de acest gen, iar scopul nostru este multumirea tuturor clientilor flamanzi care ne suna zilnic si comanda pizza, mancarea lor preferata, acasa sau la birou.
5 Motive ca sa alegi pizzalivrare.ro
  1. Usurinta si rapiditatea comenzii online. Dupa prima comanda, avand adresa si informatiile personale stocate in baza de date a restaurantelor, nu mai trebuie sa repeti aceasta operatiune de introducere a datelor tale de fiecare data cand faci o comanda. Acest fapt transforma comanda ta online intr-o experienta placuta, satisfacatoare si eficienta.
  2. Un loc central unde poti vedea toate restaurantele din orasul tau si unde poti descoperi altele noi pe care nu le-ai remarcat
  3. Toate promotiile usor visibil pentru a alege cea mai buna oferta.
  4. Vei fi permanent la curent cu meniurile complete, inclusiv cu preturile actualizate, pentru a putea stii dinainte valoarea exacta a comenzii tale
  5. Echipa noastra profesionista iti ofera servicii expres, la timp si de cea mai buna calitate.
Despre Noi
PizzaLivrare.ro te conduce intr-o lume vasta a optiunilor. Suntem prezenti deja in cele mai mari orase din tara, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea si Satu Mare.

Avem inscrise in baza de date peste 500 de restaurante si pizzerii de unde poti comanda, iar acest numar creste pe zi ce trece. Printre clientii notrii se numara cele mai prestigioase restaurante si pizzerii din orasul tau. Daca restaurantul tau favorit nu a apelat inca la serviciile noastre, spune-i despre noi !

Alege pizzalivrare.ro si vei avea parte de cea mai delicioasa experienta !